Wat is Footgolf?


Footgolf: Waar voetbal en golf zich ontmoet


Footgolf is dé leukste combinatie tussen voetbal, golf & midgetgolf. Je speelt Footgolf met de voeten en probeert de bal in zo min mogelijk schoten, onder, door & langs verschillende obstakels in de Ghole te krijgen. Wij van Footgolfpromaastricht dagen jouw uit om de ultieme combinatie van inzicht, lef & behendigheid te gebruiken

Het is ideaal als uitje voor veel verschillende groepen. Zo is footgolf maastricht erg populair als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeest of vriendenuitje. Er kiezen veel voetbalverenigingen voor deze activiteit maar het is ook razend populair bij andere groepen of sportverenigingen.

Ook als je helemaal geen voetbalervaring hebt, is footgolf in maastricht een leuke activiteit waarbij je veel plezier zult hebben. Het is natuurlijk handig als je een beetje balgevoel hebt, maar dit is helemaal geen vereiste. Wanneer je conditie niet optimaal is, zal dit ook zeker niet voor problemen zorgen. Wanneer je al een flinke schop tegen de bal kan geven in de juiste richting, kom je al een heel eind.

In Nederland wordt footgolf ook wel voetgolf genoemd. Het is een combinatie van golf en voetbal zoals de naam het al verklapt. Bij Funvalley Maastricht kun je genieten en eindeloos footgolven op groot terrein langs het water. Hierin liggen niet alleen gaten waarin je de bal moet trappen, maar ook meerdere obstakels en waterhindernissen. Dit allemaal in een prachtig landschap in Maastricht.

Fun Valley is een aantrekkelijk park van 230.000 m2 voorzien van de beste faciliteiten en meest uiteenlopende en sensationele activiteiten. Het park kenmerkt zich door de unieke locatie met een schilderachtig uitzicht op slechts enkele kilometers van Maastricht. Gecombineerd met uitstekende horecagelegenheden en vriendelijk personeel ervaart men het echte vakantiegevoel tijdens een dagje uit. Door de talloze mogelijkheden aan arrangementen is Fun Valley tevens de ideale locatie


Neem contact met ons op en reserveer!


Na footgolf te hebben gespeeld, komen veel mensen nog eens terug om hun eigen record te verbreken of het plezier simpelweg nog eens te beleven. Het leuke van footgolf is dat het voor iedereen toegankelijk is en je als teamverband van de buitenlucht kan genieten.

Kun jij de Ghole-in-one onder jouw naam schrijven? Dat is natuurlijk de ultieme score voor elke speler. Je scores worden geregistreerd door een marker, waarop je een goed overzicht kan vinden over de hele groep. De spelregels zijn eenvoudig. De voornaamste is dan ook dat je in zo weinig mogelijk schoten de baan aflegt.

Durf jij de uitdaging aan? Klik hier voor onze arrangementen.

Sportieve groet,

Team FootgolfProMaastricht