Over ons

Footgolf Pro Maastricht

Footgolf is de leukste combinatie van voetbal, golf & midgetgolf. Het spel vereist evenveel precisie als snelheid! Speel Footgolf met je familie, collega's, teamgenoten, vrienden en volg de instructies van een (voormalig) voetbaltrainer!

Maar pas op, dit spel vereist ook behendigheid! Om punten te scoren moet je allerlei hindernissen en moeilijkheden overwinnen. Kun je de bal met een enkel schot in het gat krijgen?

Wij van Footgolf Pro Maastricht dagen jouw uit om de ultieme combinatie van inzicht, lef & behendigheid te gebruiken.

Ramon Voorn

Ramon begon ooit met voetballen bij RKASV, maar speelde de meeste jaren van zijn jeugd bij PSV. Zijn professionele debuut maakte hij in het shirt van MVV; vervolgens speelde hij bij Fortuna Sittard. Tijdens een dagje footgolf verzorgt Ramon de clinic en met zijn tips helpt hij je je eerste hole-in-one te schieten.

Dick "Coocky" Voorn

In het voetbalseizoen 2007/2008 was Dick Voorn een van de twee assistent-trainers bij Feyenoord in dienst van hoofdtrainer Bert van Marwijk. Voorn was eerder al werkzaam bij Borussia Dortmund en Fortuna Sittard en later als assistent-trainer bij het Nederlands elftal.